Blog voortgang: Het gaat voorspoedig.

Hallo allemaal,

Op 6 januari ben ik begonnen met deze blog. Het idee om te schrijven over de ingrediënten van ons dagelijks eten is een goed idee gebleken. Het is erg leuk om kritisch te kijken naar verschillende producten en de rariteiten uit de ingrediëntenlijsten te plukken.

 

Contact

Belangrijk onderdeel van deze blog is het contact met de leveranciers. Ik ben nieuwsgierig naar de beweegredenen achter bepaalde ingrediënten en ik hoop dan ook altijd reactie te krijgen op mijn vragen. Op dit moment zijn er twee leveranciers die wel erg lang doen over het geven van een antwoord. Hopelijk komen Johma en Iglo nog snel over de brug.

 

De lezer

Iets waar ik nu naar aan het kijken ben is meer interactie met jullie, de lezers. Uiteraard ben ik actief op verschillende social media.

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Daar kunnen jullie mij volgen en helpen door het liken en delen van mijn posts over deze blog.

Ook heb ik al verschillende reacties gehad via het reactieformulier onderaan elke post. Dat vind ik ook leuk.

Ooit is een forum wellicht een goed idee. Daar is het nu nog wat vroeg voor denk ik en ik weet niet of ik wel zin heb om een forum te beheren. Daar kun je een dagtaak aan hebben. 😉

Voor nu zal ik mijn best doen om julie proberen aan te sporen tot interactie via een vraag of uitdaging aan het einde van elke blogpost.

 

Views en Visitors

Op 15 januari was er voor het eerst op één dag meer dan 100 keer gekeken naar verschillende pagina’s op deze blog. Op 17 januari waren er voor het eerst meer dan 100 unieke bezoekers op één dag.

Een resultaat dat ik niet verwacht had zo snel te bereiken. Erg bedank voor jullie interesse allemaal. 🙂

Uiteraard ga ik door. Uiteraard wil ik meer. Een gemiddelde van 100 unieke bezoekers per dag lijkt mij een mooi streven. Vooral omdat het aangeeft dat ik niet voor niets aan het zwoegen ben om elke keer een leuke blog te schrijven. 🙂

 

Over jullie

Uiteraard is er op deze blog een pagina over mij. Maar nu wil ik ook wel eens wat over jullie horen.

Reageer op deze blog via onderstaand formulier en vertel wat je kwijt wil over jezelf en waarom je deze blog leest.

Schaamteloos linken naar je eigen website of blog is gewoon toegestaan.

 

Veel leesplezier allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge